EULEKS NAS IZNEVERIO I UGROZIO NAŠU BEZBEDNOST: Skupom u Gračanici obeležen međunarodni dan kidnapovanih lica

D. Z.

30. 08. 2023. u 13:24

DVADESET i četiri godine zaredom okupljamo se na istom mestu istim povodom da obeležimo Međunarodni dan kidnapovanih, svake godine sa istom nadom da će uroditi plodom naše poruke, ali mi smo i dalje na početku.

ЕУЛЕКС НАС ИЗНЕВЕРИО И УГРОЗИО НАШУ БЕЗБЕДНОСТ: Скупом у Грачаници обележен међународни дан киднапованих лица

FOTO PRIVATNA ARHIHA

Dobijali smo obećanja i lažnu nadu, godine prolaze a mi smo i dalje sa našim bolom, tugom i neizvesnošću da se kidnapovani pronađu, a zločinci izvedu pred lice pravde. Ovo je juče poručila sa skupa porodica i članova Udruženja kidnapovanih i nestalih u Gračanici predsednica ovog Udruženja Silvana Marinković, ističući da i posle 24 godine porodice isto boli nepravda i neizvesnost.

Foto: D. Zečević

-Jedina novina jeste na našu žalost da je Euleks naše poverljive informacije, koje smo im dostavili da istraže i dođu do informacija o našim kidnapovanim, dao, tj. dostavio istražnoj policiji Kosova koja je i učestvovala u tim zločinima. Na taj način oni su izigrali naše poverenje i ugrozili našu bezbednost – poručila je Marinkovićeva sa skupa u Gračanici, naglašavajući da nema političke volje da se reši pitanje kidnapovanih, tj. rasvetli sudbina 1657 kidnapovanih lica na prostoru Kosova i Metohije.

Foto: D. Zečević

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)