VUČIĆ: U sredu ću lično da kupim i parizer i jogurt za doručak, a oni neka se smeju što mi brinemo o narodu

Novosti online

11. 09. 2023. u 21:37

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je tokom svog današnjeg obraćanja, nakon sastanka lidera Procesa Brdo-Brioni u Skoplju, prkomentarisao to što je opozicija negodovala nedavno najavljena pojeftinjenja osnovnih namirnica.

ВУЧИЋ: У среду ћу лично да купим и паризер и јогурт за доручак, а они нека се смеју што ми бринемо о народу

Foto: Instagram printskrin/avucic

- U sredu ću lično da kupim i parizer i jogurt za doručak, a oni neka se smeju što mi brinemo o narodu - napisao je predsednik na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Podsećamo, Vučić je rekao danas da će lično kupiti parizer i da će zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom unutrašnje i spoljne trgovine Tomislavom Momirovićem da napravi sendviče i pojede i da na taj način pokaže da se on i Vlada Srbije ne stide i da mere donose jer misle i brinu se o narodu.

- Baš ću da uzmem i onaj jogurt koji smo predstavili i onaj parizer, u sredu idem lično da kupim. I da dovedem Malog i Momirovića. I da napravimo sendviče. Znate kako smo kao deca pravili u četvrt hleba. Uzećemo malo i majoneza i stavimo parizer i to će da nam bude doručak - rekao je Vučić na konferenciji u Skoplju.

Dodao je da se on i Vlada Srbije ne igraju s narodom, već misle na narod, a da se deo opozicije ruga merama koje Vlada donosi, jer na sve moguće načine pokušavaju da kritikuju njega i Vladu kako bi došli na vlast.

BONUS VIDEO: MALI: Uprkos protivljenju opozicije, izborili smo se za veće plate i penzije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (224)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)