NA PROTESTIMA SAMO GOVORNICI ČIJI JE LIMIT PROSTA PROŠIRENA REČENICA: Kovačević o opoziciji koja mesecima blokira Beograd (FOTO)

Novosti Onlajn

14. 09. 2023. u 13:18

SINIŠA Kovačević, potpredsednik Narodne stranke, za današnji broj NIN-a je izneo svoje mišljenje o opoziciji koja već mesecima protestuje i blokira Beograd.

НА ПРОТЕСТИМА САМО ГОВОРНИЦИ ЧИЈИ ЈЕ ЛИМИТ ПРОСТА ПРОШИРЕНА РЕЧЕНИЦА: Ковачевић о опозицији која месецима блокира Београд (ФОТО)

Foto: Tanjug/Novosti

- A na protestima su nastupali govornici kojima je prosto proširena rečenica gornji limit, čast retkim izuzecima. Ili su aktivisti kvasili čukljeve u plastičnim lavorima, na dečjim grobovima, dozvolite, i to zvali performansom - izjavio je Kovačević.

Foto: Novosti

Međutim, Kovačević je bio oštrog jezika i kada je Miroslav Aleksić u pitanju rekavši:

- Pritom, tokom rasta njegove lične popularnosti, u poslaničkom klubu je sedelo bar osmoro ljudi inteligentnijih, bržemislećih i obrazovanijih od njega. Usledilo je nešto prilično zaverenički i ciketanski. Čini mi se da je NS napustio njen prazniji deo.  Aleksić jeste nesumnjivo popularniji  od Jeremića, ali iskustveno politički, intelektualno i obrazovno nije dorastao da vodi NS. On je deset godina bio u parlamentu i praktično sve vreme je bio blagosloveno nepoznat, čak i u seoskoj prodavnici gde obavlja kupovinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)