VUČIĆ O PISMU OPOZICIJE: U kojoj sferi je to bilo bolje?

Novosti onlajn

17. 09. 2023. u 21:50

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u emisiji Hit Tvit.

ВУЧИЋ О ПИСМУ ОПОЗИЦИЈЕ: У којој сфери је то било боље?

Foto printskrin tv pink

Predsednik je pokazao zahtev za raspisivanje parlamentarnih i beogradskih izbora od strane dela opozicije do kraja 2023. godine.

- To znači taman u nedelji kad je moj rođendan. Verovatno su mislili da budu raspisani pre kraja 2023. godine. Ko zna šta su hteli. Napisali su da se Srbija nalazi u "dubokoj političkoj i društvenoj krizi - rekao je Vučić.

Kaže da je u njihovo vreme broj formalno zaposlenih bio za 510.000 manji.

- Da li razumete razliku u snazi i privredi te zemlje? Oni kažu da smo mi živeli dobro i lepo kada smo imali pola miliona manje zaposlenih, a manje nam je ljudi u Srbiji - rekao je Vučić.

Pita u kojoj sferi je to bilo bolje.

- Šta je to propalo? Da nije u sportu? U Pekingu i Londonu smo imali tri, četiri medalje, a u Riju i Tokiju osam i devet. Hoćete da pričate o muzejima koje ste držali zatvorenima? Mi sad radimo Jugoslovenski muzej. Predlažem ljudima da idu u Narodni muzej. Gde je bilo bolje? To se dešava jer imaju podršku jednog velikog tajkuna koji želi uz pomoć nekih drugih da se vrati na vlast  - rekao je on. 

Za Miroslava Aleksića kaže da nije mogao razred u srednjoj školi u Trsteniku da završi.

- Ko je od njih školovan? Onaj Lazović što 22 godine studira i još studira... Đilas osim iz "odbrane i zaštite" ni iz čega nije imao sedmicu - rekao je on.

Poručio im je da neće na silu da dođu na vlast, a da je svaki put čestitao kad je izgubio izbore, kao u tesnoj trci sa Bogdanovićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (90)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)