SNIMAK CELOG GOVORA PREDSEDNIKA: Vučić poručio - "Gaženje Povelje UN u slučaju Srbije preteča problema sa kojima je svet danas suočen" (VIDEO)

Novosti onlajn

22. 09. 2023. u 11:51

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sinoć je, na 78. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, poručio da je gaženje Povelje UN u slučaju Srbije preteča problema sa kojima je svet danas suočen.

СНИМАК ЦЕЛОГ ГОВОРА ПРЕДСЕДНИКА: Вучић поручио - Гажење Повеље УН у случају Србије претеча проблема са којима је свет данас суочен (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Mir je postao zabranjena reč, a jedina vrednost koja je ostala velikim silama su principi, ali lažni, rekao je Vučić, ističući da je na delu primena dvostrukih aršina.

Svi oni koji su počinili agresiju protiv Srbije, danas drže pridike o teritorijalnim integritetu Ukrajine, kaže Vučić i napominje da Srbija podržava teritorijalni integritet i suverenitet svih članica UN.

Poslušajte ceo govor predsednika Vučića i važne poruke koje je uputio sa govornice u Njujorku, a koje su više puta tokom samog izlaganja propraćene aplauzom prisutnih u sali. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (40)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima