"NAJLAKŠE JE OKRIVITI NEKOG DRUGOG..." Vučić - Ne mogu da kritikujem Lajčaka, znam da nije u lakoj poziciji

Novosti online

22. 09. 2023. u 19:24

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je tokom svog obraćanja medijima iz Njujorka, pomenuo i sastanak sa Miroslavom Lajčakom.

НАЈЛАКШЕ ЈЕ ОКРИВИТИ НЕКОГ ДРУГОГ... Вучић - Не могу да критикујем Лајчака, знам да није у лакој позицији

Foto: Printskrin TV Pink

Predsednik je o sastanku sa specijalnim izaslanikom za dijalog Beograda i Prištine, Miroslavom Lajčakom rekao da ne može da ga kritikuje, jer zna da on nije u lakoj poziciji.

- Razgovarali smo i tako... ne znam tačno ni šta bih vam odgovorio. Ne mogu ja da kritikujem Lajčaka da bih time prebacivao krivicu. Najlakše je svima da okrive njega, Borelja, nisu ni oni krivi, ne donose oni ključne odluke. To je potpuno jasno. Nije laka situacija, razgovarao sam i sa drugim predstavnicima, nije dobro da sve bude za javnost. Kad imate posla s nekim ko je racionalan i razuman, da ne kažem normalan, uvek možete da postignete kompromis. Kad imate posla s nekim ko sve to nije, onda je teško da sagledavate budućnost, kad neko nije sasvm racionalan - ističe Vučić.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE: Ovako je izgledala poseta Vučića Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (65)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom