ŠEŠELJ NA VREME UPOZORIO: Zapad prividno kritikuje Kurtija, a daje mu podršku

Novosti online

27. 09. 2023. u 17:57

PREDSEDNIK SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je 10 dana pre upada ROSU u selo Banjska da lider albanskih separatista Aljbin Kurti ima podršku Zapada za svoju politiku izazivanja incidenata, kriznih situacija, konflikata...

ШЕШЕЉ НА ВРЕМЕ УПОЗОРИО: Запад привидно критикује Куртија, а даје му подршку

Foto: N. Skenderija/ilustracija

- Oni koji ga sada prividno kritikuju zapravo stoje iza njega. Kurti se ne bi usudio da to radi da nema podršku sa zapada - kazao je Šešelj tada za alo.rs.

Šešelj je rekao i da je bitno da Beograd ne odbija razgovore, ali da moramo zauzeti čvrstu poziciju.

- Ne možemo ići dalje dok se ne realizuje Zajednica srpskih opština, dok se ne povuku specijalne albanske snage sa severa Kosova i Metohije i dok se ne omogući da Srbi na slobodnim izborima tamo izaberu vlast koja im je prikladna - izjavio je predsednik SRS.

Lider radikala kazao je tada i da bi Kurti želeo da bude novi Vladimir Zelenski, a Zapad mu "ide na ruku".

- Hapse Srbe, maltretiraju... Oni (Albanci) bi želeli da isprovociraju sukob između srpske vojske i policije i NATO-a - upozorio je Vojislav Šešelj ranije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost