TORBICA ODGOVORIO ZELENOVIĆU: "Srpski narod zna kakav si lažov i lopovčina, a sada smo se svi uverili koliko si jadan i ljigav"

Novosti online

12. 10. 2023. u 00:01

POTPREDSEDNIK Pokreta socijalista Bojan Torbica izjavio je večeras da su samo moralne i ljudske ništarije poput Nebojše Zelenovića i ostatka antisrpske, prozapadne opozicije sposobni i spremni da napišu pismo kojim od Žozepa Brelja traže uvođenje sankcija sopstvenoj zemlji, narodu i legalno izabranom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

ТОРБИЦА ОДГОВОРИО ЗЕЛЕНОВИЋУ: Српски народ зна какав си лажов и лоповчина, а сада смо се сви уверили колико си јадан и љигав

Foto: PS

- Dovoljno je bilo da se samo najavi održavanje izbora, pa da Zelenović i ostatak NATO opozicije počnu naglas da preklinju Brisel da uvede sankcije Srbiji. 

Nije se Zelenović setio da traži da se kazne odgovorni za ranjavanje srpske dece, prebijanje i zlostavljanje srpske mladosti, da traži bezuslovno puštanje svih nevino pohapšenih, bukvalno kidnapovanih Srba, da traži garanciju za bezbedan život srpskog stanovništva na prostoru južne srpske pokrajine. Nije se Zelenović setio da traži pravdu za Srbe na Kosovu i Metohiji, ali se zato setio da traži uvođenje sankcija sopstvenoj zemlji. 

Nije Zelenovića ništa sramota, spreman je da naškodi srpskom narodu kako bi se dočepao malo vlasti. 

Srpski narod dobro zna kakav si lažov i lopovčina, a sada smo se svi uverili koliko si jadan i ljigav. 

Ali, svaka gadost i zlo može da se očekuje od potrčka špijunke fon Kramon i teroriste Kurtija - poručio je potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica Nebojši Zelenoviću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić