PANTIĆ PILJA: Vučić se svim srcem bori za Kosovo i Metohiju

Novosti online

13. 10. 2023. u 15:36

LOPOV i kriminalac, Bora Novaković priča o tome ko je politička prošlost. Jedina politička prošlost jeste on, Bora Solunac, koga su građani Srbije odavno prepoznali kao najvećeg kriminalca političke scene, izjavila je Bilja Pantić Pilja, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

ПАНТИЋ ПИЉА: Вучић се свим срцем бори за Косово и Метохију

Foto: Printskrin/Instagram/biljana_pantic_pilja

Čovek koji je upropastio Grad Novi Sad dok je bio na vlasti i koji je Bulevar pokrao. - Čovek koji je glasao iz Soluna. Čovek koji je bio zaposlen u Gradskoj upravi i primao platu a nije dolazio na posao devet godina, priča o Aleksandru Vučiću i njegovoj borbi za Kosovo i Metohiju. Bora Novaković, osuđeni kriminalac - dodaje Pantić.

- Koga predstavlja Bora Solunac? Do juče Jeremića a danas Aleksića, secikesu iz Trstenika. Našla se dva prevaranta da govore kako treba voditi Srbiju. Građani Srbije su rekli na izborima ko treba da ih predstavlja i vodi a to je Aleksandar Vučić. Aleksandar Vučić koji je do sada bezbroj puta pokazao da mu je Srbija na prvom mestu. Koji se svim srcem bori za Kosovo i Metohiju. Bora ne zna da li bi na izbore ili ne bi, ne zna gde je Banjska, ne sme da ode u našu južnu pokrajinu, ali Boru znaju građani. I to je ono najvažnije. Imaćemo izbore Boro, toga se izgleda i bojiš, pa će ti građani ponovo pokazati gde ti je mesto, na smetlištu političke scene, jer tamo pripadaš - zaključuje Bilja Pantić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...