"SRBI SA KiM NE ZABORAVLJAJU KO JE PONIZNO TRČAO KOD ZAPADNIH AMBASADOR" Petković poslao jasnu poruku Obradoviću i Đurđevićki

Novosti Onlajn

20. 10. 2023. u 13:29

PETAR Petković, član Predsedništva SNS-a i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, oglasio se povodom lažnih patriota Boška Obradovića i Milice Đurđević koji su zajedno sa NATO opozicijom napali Srbiju, ističući da zaboravljaju na srpsku kosovsku tragediju i Kurtijev teror koji se svakodnevno sprovodi.

СРБИ СА КиМ НЕ ЗАБОРАВЉАЈУ КО ЈЕ ПОНИЗНО ТРЧАО КОД ЗАПАДНИХ АМБАСАДОР Петковић послао јасну поруку Обрадовићу и Ђурђевићки

Foto: Tanjug

Našle se lažne patriote Boško Obradović i Milica Đurđević da na muci srpskog naroda sa Kosova i Metohije probaju da nakupe još neki glas za svog šefa Dragana Đilasa koji je zdušno hvalio Kurtija kao „gospodina i intelektualca“.

Zato ne smeju da pomenu Aljbina Kurtija koji svakodnevno sprovodi teror nad Srbima u pokrajini već im je glavna meta predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska lista koji svakodnevno dele muku i brigu srpskog naroda u pokrajini. 

Niti je Vučić potpisao francusko-nemački predlog, niti zapadnim emisarima Vučić trči na kanabe poput Obradovića stranim diplomatama, već dostojanstveno i čvrsto brani pozicije Srbije u najsloženijim političkim okolnostima do sada. 

Zato krenimo redom i činjenicama. 

Nisu Srbi sa Kosova i Metohije zaboravili kako je Boško Obradović ponizno trčao na večere kod zapadnih ambasada, da se dodvori za šaku vlasti i na tacni ponudi priznanje jednostrane nezavisnosti Kosova i Metohije.

Dobro se sećaju Srbi kako je sa svojim gazdom Đilasom pravio trule „Saveze za KiM“ sa Kurtijevom miljenicom Radom Trajković koja i danas sedi u Kurtijevoj zločinačkoj vladi u vreme najvećeg terora nad Srbima. 

Podjednako kao što se Srbi s Kosova i Metohije odlično sećaju da je Aleksandar Vučić jedini političar u istoriji Srbije koji je zvanično podneo zahtev da se u skladu sa Rezolucijom 1244 SB UN na Kosovo i Metohiju vrati predviđen broj pripadnika Vojske Srbije, ali to onima kojima je Obradović trčao na poklonjenje nije odgovaralo. 

Za razliku od laži kojima se Obradović i kompanija služe, činjenice govore i da je Vučić javno naveo da će Srbija tražiti održavanje sednice Saveta bezbednosti UN kada nam diplomatske okolnosti u tom telu budu išle naruku. 

Jedno je sigurno, na ovolikoj količini laži i neosnovanih optužbi na račun države Srbije i srpskog naroda na KiM Bošku Obradoviću pozavideo bi i Aljbin Kurti i njegov posilni Dželjalj Svečlja! Nema sumnje da već trljaju ruke nadajući se da će na vlast uspeti da dođu njihovi miljenici, samo ima jedan problem - narod ih neće!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!