VUČIĆ O OKASNELOM POPISU U CRNOJ GORI: Neće dočekati dan u kom Srbi ne smeju da kažu da su Srbi (VIDEO)

Novosti online

21. 10. 2023. u 13:12

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Šapcu da, da biste ušli u Vladu Crne Gore, morate da kažete sve najgore o Beogradu.

ВУЧИЋ О ОКАСНЕЛОМ ПОПИСУ У ЦРНОЈ ГОРИ: Неће дочекати дан у ком Срби не смеју да кажу да су Срби (ВИДЕО)

D.Milovanović

Vučić je rekao da ima bezbroj problema u svetu i u regionu.

- Šta je Beograd kriv? Pa, zato što tamo žive Srbi. Kada dolazi vreme za popis, i to ne redovni, nego okasneli: "E, nemojte da damo popis pošto će Srba da bude više!" Šta vi svi spolja hoćete? Da zabranite Srbima da se izjasne kao Srbi? Da se Srbima izbriše ime i prezime? Da Srbi ne smeju da kažu da su Srbi? Nećete taj dan dočekati! Čuvaćemo Srbiju, ali ćemo čuvati i svoj narod. Čuvaćemo i Srbiju i svoj narod! Nikome 10 i 11 godina nismo na senku stali, nikoga nismo povredili i uvredili, tražili smo najbolje odnose sa svima. Mi smo potomci junaka sa Cera i Kolubare. Nećemo da se junačimo u prazno. Čuvaćemo mir i stabilnost. Jer hoćemo da naša deca žive bolje. Gradićemo nove puteve i pruge. Srbija će još brže da napreduje, u inat svima koji hoće da nam ukinu prezimena - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (59)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)