ĐILASOVIH 619 MILIONA EVRA Vučić: Gradske firme i preduzeća propadala, dok se on bogatio

Novosti online

27. 10. 2023. u 19:10

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je to što je Dragan Đilas, lider SSP, priznao da je zaradio 619 miliona evra dok je bio na vlasti.

ЂИЛАСОВИХ 619 МИЛИОНА ЕВРА Вучић: Градске фирме и предузећа пропадала, док се он богатио

Foto: Igor Marinković

- On kaže da je u 10 godina uzeo 619 miliona evra. Ja vas pitam da li vi imate 60 ili 70 miliona evra godišnje ili vaši snimatelji ili bilo ko drugi? Jesu li oni svi pametni, a mi svi glupi. Postavlja se pitanje što je to radio dok je bio na vlasti, a gradske firme i gradska preduzeća su propadala dok se on bogatio. To je problem. U naše vremem i gradske firme i gradska preduzeća napreduju, a ne postoji niko ko se tako brutalno obogatio - rekao je Vučić.

Ističe da je dovoljno kad sami kažu da se time ponose.

Podsetimo, Đilas je, prema podacima iz Agencije za privredne registre, prihodovao tačno 1.067.694.650 evra u periodu od 2002. do 2022. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!