PREDSEDNIK VUČIĆ O GRBOVIĆU: "To je čak i gore od napada na SPC i svakog Srbina na KiM..."

Novosti online

29. 10. 2023. u 11:10

ALEKSANDAR Vučić, je tokom gostovanja na TV Prva prokomentarisao i tužbu Pavla Grbovića protiv funkcionera SNS-a.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О ГРБОВИЋУ: То је чак и горе од напада на СПЦ и сваког Србина на КиМ...

Printskrin Insajder TV

Zbog tužbe Pavla Grbovića protiv funkcionera SNS, i nakon što je pušten deo njegove izjave koja je završila na plakatima, predsednik je rekao sledeće:

- To što su ga stavili u ustašku uniformu je glupo. A to što je rekao o Banjskoj je nedvosmisleno antisrpski i antidržavni stav. I užasan politički stav. I ljudi moraju da znaju ako je to rekao.

Vučić dodaje da on prati detalje, i podvukao je da je Grbović u svojoj izjavi rekao da postoje Kosovo i Srbija, čime je priznao nezavisnost prištinskih insitucija.

- To je čak i gore od toga što je napadao i SPC i svakog Srbina na Kosovu i Metohiji. Ja mislim da je glup napad to što su ga stavljali u ustašku uniformu. Treba ga samo pustiti da govori. Učinili su mu uslugu tim napadima - kaže on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (134)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove