KAKO JE MILOŠ JOVANOVIĆ KUPIO PRVI STAN? Žena lidera Nove DSS ima platu 4.000 evra, a imovina koju su kupili je posebna priča (VIDEO)

Novosti Onlajn

31. 10. 2023. u 19:54

MILOŠ Jovanović, koji poseduje francuski pasoš, vodi i više nego luksuzan život, a u prilog tome govori i činjenica da se lider Nove DSS zajedno sa svojom suprugom Leticijom Erikom Jovanović skućio se u srcu prestonice.

КАКО ЈЕ МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ КУПИО ПРВИ СТАН? Жена лидера Нове ДСС има плату 4.000 евра, а имовина коју су купили је посебна прича (ВИДЕО)

Foto Tanjug

Francuski državljanin i vođa DSS-a, Miloš Jovanović, koji se u javnosti do skora predstavljao kao čovek iz naroda i borac za Kosovo i Metohiju, živi na Vračaru, a veliku pomoć u kupovini ovog i ostalih stanova koje poseduje, imao je upravo od svoje supruge.

Leticija Erika Jovanović koja je inače francuska državljanka, a za koju prijatelji tvrde da ne zna srpski jezik, u Srbiji prima platu od 4.000 evra iako od obrazovanja ima samo srednju školu, a kako su mediji prenosili, kolege je na tom poslu i ne viđaju.

Prvi stan su Jovanović i njegova supruga kupili 2007. godine, a za kupovinu ove nekretnine lider Nove DSS iskoristio je pomoć države pa ga je tako stan u blizini hrama Svetog Save na Vračaru koštao 98.000 evra.

Na ime subvencija je za kupovinu prvog stana dobio 9.473 evra, a samo nekoliko meseci nakon toga, tzv. Kosovo proglašava nezavisnost. Ubrzo nakon useljenja u novi stan, Miloševa DSS je krajem 2008. godine pala sa vlasti.

Nakon ovih činjenica postavlja se pitanje, da li treba verovati kada Miloš Jovanović kaže da se loše živi u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (74)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)