VUČEVIĆ O PRLJAVOJ KAMPANJI ĐILASA I ŠOLAKA: Još puno puta će nas uveriti u to da dno zapravo ne postoji

Novosti online

03. 11. 2023. u 12:09

PRVI čovek SNS-a Miloš Vučević oglasio se povodom, u najmanju ruku sramnog videa, koji ima za cilj blaćenje predsednika Vučića i njegove porodice, prikazanog sinoć na N1, ali i nove objave Danasa, koji je otišao korak dalje u svojoj prljavoj kampanji.

ВУЧЕВИЋ О ПРЉАВОЈ КАМПАЊИ ЂИЛАСА И ШОЛАКА: Још пуно пута ће нас уверити у то да дно заправо не постоји

FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ

- Već prvog dana izborne kampanje možemo da se uverimo u to na šta će ona zapravo ličiti i sa kakvim odsustvom bilo kakvih skrupula joj "gospodari opozicije" Đilas i Šolak pristupaju.

U istom danu, naime, kada se na TV sekciji medijskog konglomerata Đilas-Šolak emituje film dostojan Gebelsa, u kome o predsedniku Srbije govore isključivo osvedočeni srbomrsci, njihov niskotiražni tabloid "Danas" ide korak dalje i uličarski, bedno vređa roditelje Aleksandra Vučića.

Nema nikakve sumnje da će u narednih mesec i po dana biti nastavljeno svojevrsno takmičenje u beščašću između svih tih medija koje povezuju isti ljudi, isti kapital i isti prezir prema sopstvenom narodu.

Još puno puta će nas uveriti u to da dno zapravo ne postoji, beskrajno se odbijajući o ivice zdravog razuma i elementarnih obzira, ali upravo to potcenjivanje sopstvenog naroda i vrednosti koje baštinimo će biti razlog njihovog neuspeha. No, neka oni samo rade svoj posao, a na nama je da se ozbiljnim, odgovornim i vrednim radom pobrinemo da Srbija ne stane i nastavi da pobeđuje svojom ekonomijom, kulturom, sportom, u miru i saradnji sa svima. Živela Srbija! - kazao je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima