I ALEKSIĆ PO PODRŠKU KOD STRANIH AMBASADORA: Posetio francusku ambasadu (FOTO)

Novosti online

03. 11. 2023. u 16:35

I LIDER Narodnog pokreta Srbija Miroslav Aleksić poslednjih dana traži podršku u raznim ambasadama, jedna od njih je i Ambasada Francuske u Srbiji.

И АЛЕКСИЋ ПО ПОДРШКУ КОД СТРАНИХ АМБАСАДОРА: Посетио француску амбасаду (ФОТО)

Foto: Novosti

Ne znamo da li je jedna od tema bila francusko-nemački sporazum, i da li je Aleksić promenio svoj stav u odnosu na onaj koji iznosi u javnost. Kako je rekao svojim stranačkim kolegama, sa ambasadorom je razgovarao o mogućnosti formiranja tehničke vlade. 

Foto: Novosti

Aleksić se povezao i sa predstavnicima američke NVO "Nacionalni demokratski institut" (NDI) koji će organizovati obuke za članove njegove stranke a vezano za aktivnosti tokom izbornog procesa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo