VUČIĆ O SRAMNIM NAPADIMA NA NJEGOVU MAJKU: Ne smem da upotrebim šta su hteli da kažu za nju, to im je danas glavna vest

Novosti online

05. 11. 2023. u 18:20

PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, gostujući na televiziji Tanjug prokomentarisao je najnovije napade na njegovu majku od strane pripadnika opozicije.

ВУЧИЋ О СРАМНИМ НАПАДИМА НА ЊЕГОВУ МАЈКУ: Не смем да употребим шта су хтели да кажу за њу, то им је данас главна вест

Foto Tanjug

- Ja ne smem ni da upotrebim šta su oni sve hteli da kažu za moju majku. Žena završila ekonosmki fakuletet sa visokim prosekom državni, bila na mnogim televizijama, bila u noći bombardovanja urednik, slučajno preživela raketrinje. Nikada nisam čuo ništa loše o njoj. Na kraju su morali to da urade. Anadrej se pojavio na sednici mesnog odbora, njega ne interesuje javnost, i kažu je li  to signal da se Vučić uplašio? To im je danas glavna vest... - kaže predsednik, aludirajući na ponašanje Đilasa.

- Sutra je na redu Danilo, ili neko drugi, ili da sam nekog ubio ranio ili ko zna šta uradio? - kaže Vučić.

Predsednik je rekao kako su on i njegov otac teški ljudi, da ne razmenjuju često emocije, teško puste suzu ili tako nešto.

- Mnogo se volimo i držimo zajedno. Ja ne plačem pred majkom, ja nju pozovem, kažem joj da pita mlađeg jer je to zanima više i kraj razgovora - kaže predsednik kroz smeh, te dodaje da je u njegovoj porodici stvar suštine a ne forme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!