"SVE PRAVI LOPOVI": Nikolić - Opozicija svakodnevno pokazuje da su svi obični nasilnici

Novosti online

07. 11. 2023. u 14:01

MILICA Nikolić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, istakla je da opozicija svaki dan dokazuje da između njih okupljenih i sa desne i sa leve strane nema razlike.

СВЕ ПРАВИ ЛОПОВИ: Николић - Опозиција свакодневно показује да су сви обични насилници

Foto: Printskrin/sns_srbija

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Ne samo da dokazuju, svakodnevno, da nikakve razlike između njih u opoziciji nema, i onih sa leve i onih sa desne strane, danas su otišli korak dalje, da nam pokažu, po ko zna koji put, da su svi obični nasilnici.

I nije to prvi put, sećamo se kad su isto i Ćuta i Zavetnica i Boško, i svi ostali, nasiljem i nabrutalnijim pokušajem linča predsednika Vučića hteli da ga spreče da govori u NSRS. Sećamo se i kada su na ulicama pozivali na njegovo ubistvo i mnogih drugih primera koji jasno govore da su svi oni koje je Đilas upregao u svoju službu, obični prevaranti i nasilnici koji misle da će iza navodne borbe protiv nasilja ili uzvikivanjem parola, sakriti svoje biografije.

Jedan od njih je i ovaj lažni ekolog i lažni patriota Ratko Ristić, koji danas “patriotski” pokazuje nasilje sa onima koji priznaju nezavisnost lažne države, a o ekologiji brine tako što se obogatio podupirući izgradnju MHE, protiv čije izgradnje se javno borio.

I dok od države koju pljuje, uzima godišnje 5,5 miliona dinara, ovaj patriota za pare, preko noći postaje od lažnog ekologa - lažni patriota.

I nikakvih problema nema ovaj besramni “nezavisni intelektualac” da prošle godine traži uvođenje sankcija Rusiji, ulazak Srbije u EU i NATO, a sada obrnuto. Ni on, a ni ovi lažni rodoljubi čiji je kandidat. 

Jedno je potpuno jasno, da nikakve razlike između svih njih nema i nikada nije ni bilo, da nikakav problem nemaju da govore danas jedno, sutra drugo, da ne postoji niko od njih, a da se nije bogatio na račun ove države i ono što je, definitivno, najjasnije - da je glas za bilo koga od njih, glas za Dragana Đilasa.

Neće Srbiju rušiti ni lažni ekolozi, ni lažne patriote, ni lažni intelektualci, a sve pravi lopovi. Neće je ni rušiti ni zaustavljati.

Srbiju ne da onaj koji je od njihovog uništenja spasio i koji je sve vreme od njih štiti.

A narodu je potpuno jasno da Srbija ne sme da stane, ni kada je u pitanju izgradnja, ni rast plata i penzija. I zbog toga će ponovo pružiti najveću moguću podršku predsedniku Vučiću, čija reč, za razliku od zakletvi svih ovih nasilnih prevaranata, više znači!" zaključila je Nikolićeva.

BONUS VIDEO: Jovo Bakić: Opozicija je jadna

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (31)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!