"TEŠKO JE REĆI ŠTA JE LUĐE" Orlić: Iz DSS-a tvrde da ih lično Vučić zove telefonom, pa će da ga prijave - Panika? Da nije cenzus?

Novosti online

13. 11. 2023. u 13:09

VLADIMIR Orlić reagovao je na najnovije izjave iz koalicije NADA.

ТЕШКО ЈЕ РЕЋИ ШТА ЈЕ ЛУЂЕ Орлић: Из ДСС-а тврде да их лично Вучић зове телефоном, па ће да га пријаве - Паника? Да није цензус?

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Teško je reći šta je luđe: što DSS zapomaže "Jao, lažu nam birače da smo u predizbornoj koaliciji sa Đilasom!.. A mi svaki dan pričamo da smo u - postizbornoj koaliciji sa Đilasom!", ili što tvrde da ih lično Vučić zove telefonom(!), pa će da ga prijave. Panika?.. Da nije cenzus? - pita se Orlić na društvenoj mreži Tviter.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (59)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo