Grbović za „Pobjedu“: NIKO NIJE BEZ RAZLOGA OSUĐEN ZA SREBRENICU, SANKCIJE RUSIJI ŠTO PRE

V.N.

15. 11. 2023. u 17:38

SVOJA tvrda opredeljenja da se u Srebrenici desio genocid i da Beograd pod hitno mora da uvede sankcije protiv Ruske Federacije prozapadni blok „Srbija protiv nasilja“ još jednom je potvrdio, ovog puta kroz reči Pavla Grbovića.

Грбовић за „Побједу“: НИКО НИЈЕ БЕЗ РАЗЛОГА ОСУЂЕН ЗА СРЕБРЕНИЦУ, САНКЦИЈЕ РУСИЈИ ШТО ПРЕ

Printskrin Insajder TV

Naime, lider „Pokreta slobodnih građana Srbije“ dao je intervju za podgoričku „Pobjedu“, glasilo koje je decenijama antisrpski megafon, a koliko do juče bilo i batina u rukama Mila Đukanovića, u kojima je cementirao narečene pozicije svog saveza.

Foto AVAZ

Na pitanje šta je rešenje, kada je reč o negiranju genocida u Srebrenici, lider PSG je kazao „da su sudske odluke jasne, kako za Srebrenicu, tako i za ostale zločine“:

- Bilo je, a i dalje ima nepravde u smislu da su se neki zločinci izvukli bez kazne. Ipak, nije se desilo da je neko osuđen bez razloga. Pogotovo kada je reč o Srebrenici.

Novinara „Pobjede“ zanimalo je i „hoće li Srbija konačno uvesti sankcije agresoru u Ukrajini, predsedniku Vladimiru Putinu“:

Foto: Tanjug/AP

- Idealno vreme za takav potez bilo je pre godinu i po, sada je svaki dan šansa da se umanji šteta od nepreduzimanja takvog poteza – odgovorio je Grbović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (39)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)