RAZGOVOR O UNAPREĐENJU POLOŽAJA RADNIKA: Premijerka održala sastanak sa predstavnicima Sindikata zaposlenih u zdravstvu

Novosti onlajn

17. 11. 2023. u 18:08

PREDSEDNICA Vlade Ana Brnabić održala je sastanak sa predstavnicima Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije. Razgovaralo se o unapređenju položaja radnika u zdravstvu i socijalnoj zaštiti.

РАЗГОВОР О УНАПРЕЂЕЊУ ПОЛОЖАЈА РАДНИКА: Премијерка одржала састанак са представницима Синдиката запослених у здравству

Foto: Tanjug

U konstruktivnom dijalogu, predstavnici sindikata su izneli stav da u okviru postojećeg povećanja zarada postoji prostor kako bi se dodatno poboljšao položaj nemedicinskog kadra u zdravstvenim ustanovama. Oni su naglasili da je ovo pitanje veoma važno, i postoje modaliteti kako bi ono moglo da bude rešeno. 

Predsednica Vlade Srbije  složila se sa ovim predlogom i istakla otvorenost Vlade za dalje razgovore, naglašavajući da su svi napori usmereni ka postizanju boljih uslova rada i poboljšanju kvaliteta zdravstvenih i socijalnih usluga.

BONUS VIDEO:

"OTISAK" Ministar finansija Siniša Mali u podkastu "Novosti" o važnim ekonomskim pitanjima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!