POLITIKA KOJU RUKOVODI VUČIĆ JE POLITIKA PONOSNE SRBIJE Vučević: Izbor je jednostavan. 17. decembra olovke u ruke i pogled pravo

Novosti online

24. 11. 2023. u 18:44

PREDSDNIK Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, obratio se u Kraljevu, u Novoj hali sportova gde se održao predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

ПОЛИТИКА КОЈУ РУКОВОДИ ВУЧИЋ ЈЕ ПОЛИТИКА ПОНОСНЕ СРБИЈЕ Вучевић:  Избор је једноставан. 17. децембра оловке у руке и поглед право

Foto Novosti

Vučević je na početku istakao da u ovom veku nismo imali važnije i sudbonosnije izbore, nego nadolazeći 17. decembra.

- Koliko god da su bitni, ne idlučuju za perio od 4 godine, već mnogo duži. Istovremeno su kristalno jasni jednsotavsni, jedinstveni sve maske su pale, nema dilema ko je ko, nema pokušaja da se pravi zabuna. Sa jedne strane imate našu listu, apsolutnoi većinske srbije, to je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"... Sa druge strane imate sve ostale liste kojima je gazda ikojima upravlja, komanduje i doređuje pta i ako Dragan Đilas. To mora da se jasno i glasno kaže. Svi drugi i laćni evropejci i ekolozi i desničari i oni koji sebe smatraju delom sovijalističke internacionale ne kriju da će sutra da budu zajedno ako im matematika bude dozvolila... Kada poslušate šta kaže Mariniak, njoj ne smeta Zavetnica, Obradoviću ne smeta Đilas... Nemojte da avs prevae i zbune. Oni koji svaki dan pričaju o KiM sutra će da idu pod kapus aonim što će uvesti snakcije Rusiji, odreći se KiM i vojsku i odreći se srpskih interesa. Ponavljam, prizivam Srbiju da je izbor jednostavan - kazao je Vučević, te istakao kako se Đilas bogatio dok je propadal država i gradovi širom Srbije.

- Čovek koji je zaradio 619 miliona evra dok je Srbija izgubila pola miliona, uništavao vojsku, Albanci otimali Kosovo, to je politka kojom upravlja Đilas. Politika kojom rukovodi Vučić je politika ponosne Srbije, koja gleda pravo i čuva svoj narod ge god živeo, bori se za naš narod na KiM, koja pravi dobre odnose, čuva naše državne i nacionalne interese - kazao je Vučević.

Kako je istakao zahvaljujući svim građanima, penzionerima, damama, mlađim garđanim država je sačuvana, podignuta na noge i hoda uspravne glave.

- Izbor je jednostavan. 17. decembra olovke u ruke i pogled pravo. Samo jedan izbor. Broj 1. "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", jer Srbija ne sme da stane. Živela Srbija! - poručio je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (48)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)