"SVE SVOJE RESURSE ĆE DA USMERE PREMA MENI..." Vučić na pitanje "Novosti": Meni prija da budem gromobran za sve normalne i pristojne ljude

Novosti online

27. 11. 2023. u 11:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je danas tokom obilaska početka radova na brzoj saobraćajnici Slepčević‒Badovinci, na pitanje naše novinarke prokomentarisao i aktuelnu situaciju koja se odnosi na predizbornu kampanju.

СВЕ СВОЈЕ РЕСУРСЕ ЋЕ ДА УСМЕРЕ ПРЕМА МЕНИ... Вучић на питање Новости: Мени прија да будем громобран за све нормалне и пристојне људе

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

- Ja danas radim svoj posao kao predsednik. Ja svim srcem podržavam listu Srbija ne sme da stane. Ja nisam kandidat na kandidatskim listama. Ja nisam ništa otvorio. Ovde sam ih zamolio da skinu govornicu. Da mi zabranite da živim i radim svoj posao - ne možete. Ja ću dva puta ići u inostranstvo, po dva-tri dana. Sve ću dati da toj listi pomognem. Smatram da je važno da se na vlast ne vrate oni koji nisu uradili ni metar puta. Za razliku od onih koji prave tajkunsku listu, ja sam uvek spreman da odgovorim. Jedina validna procena biće izjašnjavanje građana. Važno je da ljudi ne misle da je kraj, sve liste zajedno imaju 3,5-4 posto manje nego mi sami. Što se Beograda tiče, promenile su se stvari umnogome. Mi smo svakako, od pre mesec dana, prvi put ispred liste Dragana Đilasa - kazao je predsednik na pitanje naše novinarke.

Dodao je i to da bi posledice u slučaju pobede Đilasove liste bile velike.

- Velike su posledice po građane, vratiće nas ekspresno u prošlost. Gledaće kako će sebe da bogate. Zamislite Šolaka i Đilasa kako nekog dekriminalizuju - kazao je za "Novosti" Vučić.

- Sve svoje resurse će da usmere prema meni. Meni prija da budem gromobran za sve normalne i pristojne ljude - istakao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI SU ZAPANJENI: Ovo što je Nikola Jokić bez lopte uradio najboljem defanzivcu NBA lige - nisu mogli ni da sanjaju (VIDEO)