LJILJA SMAJLOVIĆ: Vučić na svake izbore izlazi kao da su mu poslednji

Novosti online

28. 11. 2023. u 18:13

ALEKSANDAR Vučić na svake izbore izlazi kao da su mu poslednji i nebitno je koliku ima prednost na anketama, uvek vodi kampanju kao da zaostaje i kao da je situacija odsudna, kaže Ljiljana Smajlović.

ЉИЉА СМАЈЛОВИЋ: Вучић на сваке изборе излази као да су му последњи

Foto: Printskrin/Tviter

- Predsednik Vučić voli da insistira na tome što mu opozicija ne čestita na pobedi zato što je on uvek priznavao poraz! Ja, kao neko ko je radio u "Politici", sećam se da su radikali uvek imali jako dobru analizu izbornih rezultata i uvek su izlazili na konferenciju za štampu da saopšte rezultate. Ja im vidim po licima da su izgubili i oni za 5 minuta to i saopšte. On voli da podseti svoje protivnike na to! - rekla je Ljiljana Smajlović za TV Prva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove