VUČEVIĆ: Građani, imate dva izbora, dve politike, dve Srbije

Novosti online

29. 11. 2023. u 18:50

PREDSEDNIK SNS Miloš Vučević obratio se okupljenim građanima u Užicu.

ВУЧЕВИЋ: Грађани, имате два избора, две политике, две Србије

Foto: Novosti

- Siguran sam da svi mi ovde, ali i ogromna većina građana Srbije zna kroz šta smo svi zajedno prolazili prethodnih 10, 11 godina, s čim smo se suočavali, najveće poplave, migracije, dve godine korone, borbe za ljudske živote, posle toga rat u Ukrajini, sve do ovog sukoba između Izraela i Palestine, pritom ova naša živa rana na Kosovu i Metohiji je otvorena i posipaju ranu. Uz snažno liderstvo predsednika države, Srbija ne da nije stala, nego se uzdigla i počela da hoda napred pravo, prestala je da bude džak za udaranje i da se bruka pred svima, ali nema potrebe da bude ponižavana i obezvređivana od drugih. Mi dobro znamo šta je naša država i šta su naše obaveze.

- Građani Srbije, imate dve mogućnosti: Imate Aleksandra Vučića, i imate Dragana Đilasa. Imate dva izbora, dve politike, dva politička puta, na neki način i dve Srbije - Srbiju koja neće da stane, koja se bori za sve naše građane i imate Srbiju zakatančenih fabrika, izgubljenih radnih mesta, Srbiju koja se stidi sama sebe, koja mora biti tamo gde su poraženi i zato je izbor vrlo jednostavan - rekao je Vučević, dodavši da "kako narod kaže, tako će i biti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima