TOMISLAV NIKOLIĆ U PREPUNOJ ARENI: Slušajte i dalje Vučića, ne dozvolite da vas pokolebaju neprijatelji

Novosti online

02. 12. 2023. u 17:42

LISTA „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ održava danas predizborni skup, u 17 časova, a mnogobrojnim građanima u krcatoj Areni obratio se i osnivač SNS i bivši predsednik Tomislav Nikolić.

ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ У ПРЕПУНОЈ АРЕНИ: Слушајте и даље Вучића, не дозволите да вас поколебају непријатељи

Foto N. Skenderija

Nikolić je rekao da Srbija mora da nastavi kao i do sada, do pobede.

- Srbija ne sme da stane. Sve osim pobede SNS je kockanje sa sudbinom Srbije. Kada smo pobedili 2012 godine, polažući zakletvu, rekao sam da želim Srbiju ujedinjenu u borbi za bolji život, kuću koja ima vrata i na istoku i zapadu - kazao je on.

Nikolić je dodao da želi Srbiju oslobođenu od straha od sutrašnjice, i da želi Srbiju članicu EU, ali da se nikada nećemo odreći suvereniteta i Kosova i Metohije.

Foto N. Skenderija

- Vi niste odstupili ni od jedne ideje koja me je vodila u politici. Izlagali su podsmehu moje tvrdnje da će nas EU staviti pred izbor. Danas je taj zahtev jasno pred vama, čak je i izrečen ultimativno, da se odreknemo Rusije. Znam da nećete popustiti. U vas gledaju naši preci, od vas zavisti budućnost naše dece - rekao je Nikolić.

- Došao sam da vas pohvalim za uspehe koje ste ostvarili usmereni Aleksandrom Vučićem. Samo ga i dalje slušajte, ne dozvolite da vas pokolebaju njegovi i vaši neprijatelji, ne sumnjajte u njegove poteze. Zna više od drugih i radi više od njih. Budite jedna porodica i poštujte svoj narod - rekao je Nikolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)