BULATOVIĆ: Đilas će završiti na političkom smetlištu; NIKOLIĆ: Boško Obradović je Đilasova truleks krpa

Novosti online

04. 12. 2023. u 12:32

KANDIDAT za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović i Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasili su se saopštenjem.

БУЛАТОВИЋ: Ђилас ће завршити на политичком сметлишту; НИКОЛИЋ: Бошко Обрадовић је Ђиласова трулекс крпа

Foto: Igor Marinković

- Najbahatiji među bahatima, i najbogatiji među bogatima, Dragan Đilas je još jednom pokazao naknadnu pamet, ne obraćajući se na skupu svoje sopstvene liste koju je napravio, već dajući izjave po kragujevačkim sokacima. Zašto? Jasno je kao dan – narod ga neće! Koliko tih „poštarskih dačija“ košta bahata i nenormalna vožnja Dragana Đilasa, koji divlja po putevima Srbije, pa kada ga saobraćajna policija zaustavi, onda preti i psuje? Politička amnezija građana na koju Dragan Đilas računa kao na najjače predizborno oružje, ne može da izbriše činjenicu da je on predstavnik jednog od najpogubnijih režima koji je zadesio Srbiju, a koji je okončan voljom građana 2012. godine. Na taj završetak, građani će ponovo podsetiti Đilasa i njegovu nasilnu i bahatu svitu 17. decembra - rekao je Bulatović.

Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik

- U periodu kada je Dragan Đilas imao apsolutnu vlast u svojim rukama, „dačija“ je za građane bila misaona imenica. On je u svoje džepove strpao 619 miliona evra, ali nije izgradio nijednu zdravstvenu ustanovu, 0. U poslednjih 11 godina, otkako je Aleksandar Vučić preuzeo vlast, izgrađeno je 147 takvih ustanova širom Srbije. Prosečna plata u doba Dragana Đilasa bila je 329 evra, a danas je 820 evra. Umesto da pobegne glavom bez obzira od politike kojom ne ume da se bavi, Đilas je zadržao naviku da analize o tome kako narod živi iznosi iz skupih i luksuznih automobila i nekretnina. Mora se postaviti pitanje, šta uopšte zna Dragan Đilas o životu građana Srbije? Ništa, baš kao što će biti i njegov izborni rezultat, jedno veliko ništa - naglasio je Bulatović.

- Podsetio bih javnost takođe na jasan i neupitan stav o borbi protiv organizovanog kriminala koji je zauzeo Aleksandar Vučić, što za rezultat ima da je i klan Veljka Belivuka razbijen, a da su najveći kriminalci u zatvoru. Dragan Đilas nije mnogo polagao na suzbijanje kriminala, što jasno svedoče slike sa ozloglašenim Vladom Japancem, sa kojim se slikao u centru grada, a ne smemo zaboraviti ni Novaka Filipovića, bivšeg člana Glavnog odbora Stranke slobode i pravde, decenijskog bliskog prijatelja Marinike Tepić, koji je optužen za proizvodnju i preprodaju opojnih droga i oružja. Ovo su samo neki od kriminalaca iz bliskog okruženja Dragana Đilasa. Da ne bira društvo to je jasno, ali ne bira ni sredstva kako da ponovo dođe na vlast. Međutim, manipulacije, laži i nasilje kojima se on služi su put koji vodi pravo na političko smetlište, gde će Dragan Đilas i završiti nakon predstojećih izbora - zaključio je Bulatović.

Nikolić: Boško Obradović je Đilasova truleks krpa

Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, izjavila je da je još jednom Boško Obradović potvrdio da nije ništa drugo nego najobičnija Đilasova truleks krpa.

- I još jednom je potvrdio da je glas za njega ili bilo koga drugog, sa pronato ili lažno patriotske strane, isključivo glas za Dragana Đilasa. I kaže ovaj Đilasov truleks, kome je gazda nekada, dok je bio na vlasti, omogućio izvlačenje para iz Kolubare, da on ne vidi nikakvu saradnju sa aktuelnom vlašću, a niko ga nije na saradnju ni zvao, ali zato bez Đilasa ne može. Ne vidi ništa drugo, osim njega! - kaže Nikolićeva.

- On bi, bez problema, bio "tehničar" u toj, za Srbiju pogubnoj, Đilasovoj Vladi, koja bi se odrekla Kosova i Metohije, proglasila srpski narod genocidnim, uvela sankcije Rusiji, uvela Srbiju u NATO. Dakle, za takvu saradnju je spreman, sve suprotno od onoga o čemu svaki dan laže građane Srbije - ističe ona.

Foto: Printskrin/sns_srbija

- Sa jedne strane nasilnici koji se navodno bore protiv nasilja, sa druge strane lažni rodoljubi koji bi sa Marinikom proglasili srpski narod genocidnim, a sve licemeri najodvratniji, koje Đilas, sve zajedno, drži za dizgine. I svi upregnuti da što veću mržnju usmere prema Vučiću, jer su, licemeri, svesni da je on najveća brana Srbije, od njihovog uništenja - navodi Nikolićeva.

Zbog toga je važno i zbog toga moramo 17. decembra da sačuvamo Srbiju od najgorih glodara. Onih koji su je besprizorno oglodali do 2012. godine i koji to nameravaju ponovo da urade. Da je sačuvamo i guramo napred, svom snagom, jer Srbija ne sme da stane! - zaključila je Nikolićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (37)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja