DRŽAVA ULAGALA U ZDRAVSTVENI SISTEM I ZDRAVSTVENE RADNIKE: Kandidati sa liste „Srbija ne sme da stane“ razgovarali s građanima

Novosti online

05. 12. 2023. u 12:59

SA građanima Čukarice razgovarale su kandidatkinje na listi „ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane“ prof. dr Svetlana Vujović i doc. dr Marija Zdravković, koje su saglasne u stavu da je država, u proteklom periodu, ulagala u zdravstveni sistem i u zdravstvene radnike, te da su ta ulaganja nikada veća.

ДРЖАВА УЛАГАЛА У ЗДРАВСТВЕНИ СИСТЕМ И ЗДРАВСТВЕНЕ РАДНИКЕ: Кандидати са листе „Србија не сме да стане“ разговарали с грађанима

Foto: SNS

Svetlana Vujović ističe da je ponosna zbog tolikog ulaganja države u zdravstveni sistem.

„Zahvaljujući odličnoj komunikaciji između Vlade, države Srbije i naučnika, profesora Medicinskog fakulteta, nastao je Nacionalni centar za infertilitet i endokrinologiju pola, da bi nas bilo puno više u Srbiji“, rekla je Svetlana Vujović.

Zdravlje je najvažnije svakom čoveku i zato država Srbija ulaže u zdravstvo.

„Pored ulaganja u kadrove, ulaže se u renoviranje i izgradnju zdravstvenih ustanova, kao i najmoderniju opremu u njima“, rekla je Marija Zdravković.

Kandidatkinje su pozvale građane da za nastavak ulaganja u zdravstvo podrže listu „ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SNS Srbija (@sns_srbija)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

NOVAK NA POPRAVNOM: Đoković prvog dana Rolan Garosa igrao meč za treće mesto na turniru u Ženevi