INSAJDERI SVEDOČE: Kako Đilas novcem i ucenama kupuje poslanike i uništava stranke (VIDEO)

Novosti online

07. 12. 2023. u 16:07

Bivši saradnici Dragana Đilasa svedoče kako on novcem i ucenama kupuje poslanike i uništava stranke.

ИНСАЈДЕРИ СВЕДОЧЕ: Како Ђилас новцем и уценама купује посланике и уништава странке (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Ništa nisam dužan Đilasu osim 5.000 evra koje jednom dao PSG-u, kad nismo imali para da preživimo - rekao je Sergej Trifunović.

Bivši predsednik Boris Tadić objašnjava kako mu je Đilas oteo ljude i hteo da mu zabrani javne nastupe i uništi mu stranku.

- Miki Aleksić mi je rekao da je meni postavljen izričit zahtev da ni po koju cenu ne smem da se pojavljujem u medijima, ne dajem intervjue. On mi je rekao da to nije njegov zahtev, nego zahtev Dragana Đilasa. Tada je obnarodovano da su ova tri člana napustili našu stranku, praktično prelaze u stranku Mikija Aleksića. Jedan od uslova da nam ta koalicija odrredi poslanike, imena poslanika. Što je neverovatno da nam onemoguće nastup kao poltiičkoj stranci na izborima, što bi značila da nas nema u parlamentu nego samo. To je ustvari bila namera da se obezbedi prelaz  nekih od naših političara u stranku  Mikija Aleksića i da se u stvari spreči naše dalje političk odelovanje u budućnosti.

- Ja sam sutradan pozvao Đilasa da ga ne bih optuživao bez razloga, da provewrim da li je to tako. Nije mi se javio na telefon. To je prosto jedna karakteristika te koalicie koju javnost treba da zna - rekao je Tadić.

Pogledajte kako to izgleda u priloženom video snimku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (42)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)