VELIKO UPOZORENJE PREDSEDNIKA VUČIĆA: Pakleni plan Đilasove opozocije da Prištinu puste u UN

Novosti online

11. 12. 2023. u 23:02

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije "Ćirilica" na TV Hepi.

ВЕЛИКО УПОЗОРЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Паклени план Ђиласове опозоције да Приштину пусте у УН

Foto: Printskrin TV Hepi

Vučić je istakao je da je on oprezan, i da sagledava svaki dan iz različitih uglova.

- Spremniji sam da se suprotstavim različitim pokušajima rušenja Srbije, u odnosu na mnoge druge. I nikada neću biti spreman na prolivanje srpske krvi. Ako narod hoće promenu vlasti, u 22 sata za šest dana, biću prvi koji će da čestita. I sam ću da kažem da ne želim zajedno sa njima da vladam. Nisu nam isti snovi, hajde da se dogovorimo, kada hoćete predsedničke izbore, i radite šta hoćete - rekao je on.

Dodaje da ne ucenjuje narod time, već ima principe i ciljeve, i objasnilo šta bi se desilo da opozicija pobedi na izborima, a on ostane predsednik.

- Postoje stvari koje ja znam, a mnogi ne znaju. Oni bi govorili da su vesnici promena i budućnosti, a da ja sputavam put u budućnost. Oni hoće da se uz saglasnost Srbije prihvati kompletan Ohridski sporazum, i to sa delovima koje smo mi nedvosmisleno odbili. Onda bi doneli poseban izveštaj EU, i prosledili UN, i na taj način bi dozvolili Prištini da uđe u UN - kaže predsednik.

On dodaje da će unapred upozoriti UN na takve pokušaje, i da mnogi smatraju da je on zagledan u prošlost, samo zato što brine o Srbiji.

- I onda bismo se tukli i svađali svaki dan, naši protivnici bi sve svoje ciljeve ostvarili. Ne bismo imali investicije, koje su sada ogromne. Pa bismo izgubili prijatelje iz Azije, koji investiraju u Srbiju. Što bih ja sve to radio, bolje da se sklonim u takvoj situaciji, pa da ih pobedimo za četiri godine - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)