JASMINA I RADOJICA IMAJU DVANAESTORO DECE: Vučić: Zbog njih i svih nas Srbija ne sme da stane (FOTO)

Novosti online

14. 12. 2023. u 16:42

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas porodicu Filić.

ЈАСМИНА И РАДОЈИЦА ИМАЈУ ДВАНАЕСТОРО ДЕЦЕ: Вучић: Због њих и свих нас Србија не сме да стане (ФОТО)

Foto: Instagram

- Presrećan sam što sam danas upoznao divnu porodicu Filić. Jasmina i Radojica

imaju dvanaestoro dece. Teodora, Arsenije, Danilo, Anastasija, Sofija, Vasilije, Filip, Simonida, Bogdan, Konstantin, Stefana i Metodije su njihova i naša snaga. Zbog njih i svih nas Srbija ne sme da stane! - napisao je Vučić na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Podsetimo, ovo nije jedina porodica sa kojom je razgovarao predsednik Vučić.

"Vučić je čovek velikog morala i vrednosti"

Krajem novembra, a početkom decembra Vučić je poseti oporodicu Šunjevarić. Kako je za „Novosti“ istakao domaćin Veljo, ovo je za njega bila ogromna čast, jer je o tom danu sanjao godinama.

Kako je na samom početku istakao naš sagovornik, susret sa predsednikom je bio srdačan i veličanstven.

- Poznavao sam ga i od pre, znao sam da je to čovek od morala i velikih vrednosti, zato mi je i sada velika satisfakcija nakon posete. Predsednik je obišao naše domaćinstvo, ali i radionicu Đorđa i Velja Šunjevarić – kaže Šunjevarić.

Sa predsednikom su za početak razgovarali o grnčariji i porodičnoj proizvodnji, te kako ide plasaman proizvoda, kako i na koliko se može prodati na tržištu.

- Pričali smo o tome, da li od toga može da se živi, i naši odgovori su bili potvrdni, jer je to zaista tako. Može da se lepo živi od grnčarije. Pričali smo i o porodici... Predsednik zastupa veliki akcenat na porodicu i njene vrednosti kao dela društva. To je za njega velika stvar, jer kad postoji podmladak i omladina, postojaće i država koja ne sme stati sutra – kazao je Šunjevarić te dodao kako je bilo priča o ozbiljnim, ali i opuštenim temama kao što je sport, jer kako kaže „predsednik je osoba koja je za svaku priču, diskusiju, probleme, i uvek će pomoći koliko može“. Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

"Srbija ne sme da stane kao ni mešanje čvaraka"

"SRBIJA ne sme da stane, baš kao i mešanje čvaraka". Ovako za "Novosti" govore Radići, porodica koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao krajem novembra u mestu Šupljak kod Subotice.

Kako nam je ispričao Lazar Radić, širom Srbije, pa tako i u Subotici, tradicija je da se svakog novembra sprema svinjokolj, a ove godine Radići su imali i posebnog gosta - predsednika Aleksandra Vučića.

- Drago nam je što nas je predsednik posetio. On je bio ovde isto tako za svinjokolj i pre dve godine - govori Lazar i dodaje da je su sa predsednikom razgovarali o porodici i poslu.

Kako Radić priča za "Novosti" predsednik je bio od velike pomoći i tvrdi da se odlično snašao. Lazar kaže da je njegov brat otkrio predsedniku tajnu pravljenja dobrih čvaraka, te da se i malo našalio rekavši da "Srbija ne sme da stane, isto kao i mešanje čvaraka". Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

BONUS VIDEO: Đilasovci stalno o "genocidu"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener