JANJUŠEVIĆ: Umesto suočavanja sa istinom, opet se služe nasiljem

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

24. 12. 2023. u 22:15

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Krsto Janjušević, prokomentarisao je divljanje pripadnika Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" ispred zgrade Skupštine grada Beograda.

ЈАЊУШЕВИЋ: Уместо суочавања са истином, опет се служе насиљем

Foto: A.Rovčanin

- Građani su svoju volju, jasno i precizno, iskazali 17. decembra na izborima tj prazniku demokratije. Umesto suočavanja sa istinom, opet ponavljate nasilje. Nasilje vam je bio predizborni a vidimo i postizborni program.

Nasiljem želite da zamaskirate fijasko i debakl, jer dostojanstvo ste odavno izgubili, da biste dostojanstveno podneli poraz. 

Proglasili ste, davnih dana, pobedu, na osnovu lične bahatosti i bezobrazluka, po Đilasovom modelu kojem se priklanjate, pa suzavcima, motkama na institucije a čuje se da tražite čak i dinamit.. Mislite da vikom i drekom grupe nasilnika moze da se nadglasa činjenica kako je narod Srbije glasao. 

Uzvikujete i čerečite ime i delo predsednika Vučića, zahvaljujući čijem su programu sagrađeni kilometri puteva i pruga, obnovljene škole i vrtići, smanjen javni dug, i povećane plate i penzije. Kada ste imali priliku da se na vlasti pokažete, samo ste trpali u sopstvene džepove, pa kada se potrošilo, hoćete hleba preko pogače.

Mir, stabilnost i snažan ekonomski napredak je ono čemu težimo, gde smo ostvarili velike rezultate i na tom putu Srbiju nasilnici neće zaustaviti - poručio je Janjušević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić