ČEKAJU NAS VELIKA DELA Vučić najavio: Oko Svetog Jovana objavićemo detaljne planove (VIDEO)

Novosti online

05. 01. 2024. u 11:14

PREDSEDIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu video-snimak gde je govorio o značaju Ekspa za razvoj Srbije i ulaganjima u našu zemlju.

ЧЕКАЈУ НАС ВЕЛИКА ДЕЛА Вучић најавио: Око Светог Јована објавићемо детаљне планове (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Vučić se sastao danas s ministrom finansija Sinišom Malim i najavio velike i važne projekte.

- Danas je 5. januar i Siniša se posle dugog odmora, za koji on nikada neće priznati da je odmor, vratio sa Kopaonika, rešen da i dalje traži neradne dane. Ono što je mnogo važnije uz ovu moju šalu i opasku, jeste da smo se okupili da radimo na planovima koje smo krenuli još u decembru mesecu, jer Ekspo je za nas prilika svih prilika. Ekspo je za nas šansa svih šansi za ogroman napredak i za promenu lica Srbije. I to nije pitanje razvoja infrastrukture u novobeogradske i surčinske opštine, ovo je pitanje desetostruko većih ulaganja u celu našu zemlju - rekao je Vučić, te najavio da će sve planove javnosti predstaviti 20. januara oko slave Sveti Jovan.

- Ovo je nešto što će svaki kraj, svaki deo naše zemlje da promeni, od ulaganja u digitalizaciju, nove super kompjutere, nove dejta centre, ulaganje u veštačku inteligenciju, mnogo novih puteva. Danas gradimo 12 auto-puteva, gradićemo ih još više i brzih saobraćajnica. Mnogo novih pruga, bolnica, škola, javna ulaganja moraju da budu neuporedivo veća - rekao je Vučić i naveo da su to velike stvari.

- Radujte se, ljudi, nadajte se jer želimo da u naredne četiri godine promenimo lice Srbije, i siguran sam da ćemo uz vašu pomoć i podršku uspeti u tome. Srećna Nova godina i predstojeći božićni praznici - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)