U DAVOSU SU VUČIĆA GLEDALI KAO PRIJATELJA I PARTNERA Brnabićeva o Đilasovim izjavama: Čudo je autoprojekcija

Novosti online

18. 01. 2024. u 09:48

PREMIJERKA Ana Brnabić reagovala je na Đilasove izjave o Davosu, rekavši da vođa opozicije polazi od sebe, pa da pošto zna "da svi kad njega pogledaju, vide lopova, on misli tako je i sa ostalim ljudima".

У ДАВОСУ СУ ВУЧИЋА ГЛЕДАЛИ КАО ПРИЈАТЕЉА И ПАРТНЕРА Брнабићева о Ђиласовим изјавама: Чудо је аутопројекција

Foto: Tanjug

- Ma ne, Đilas opet krenuo od sebe - pošto zna da svi kad njega pogledaju, vide lopova, on misli tako je i sa ostalim ljudima. Nije - neki ljudi gledaju druge ljude zato što vide poštenje, pamet, vanrednu posvećenost, ljude zagledane u budućnost. U Davosu su gledali u Aleksandra Vučića, kao što je rekao i premijer Sančez, ili Borge Brende, predsednik WFE, ili predsednik Makron, i mnogi drugi, zato što im je bilo drago da vide prijatelja, partnera na Balkanu. Čudo je autoprojekcija. Čudo - napisala je premijerka na svom zvaničnom Iks nalogu.

Foto: Printskrin/Iks/anabrnabic

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo