VUČIĆ O RAZGOVORU SA FON DER LAJEN: "Ne postoji važnija osoba sa kojom možete da se sastanete u Evropi"

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

18. 01. 2024. u 18:41

PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se na televiziji Pink gde se osvrnuo na sastanak sa predsednicom evropske komisije Ursulom fon der Lajen.

ВУЧИЋ О РАЗГОВОРУ СА ФОН ДЕР ЛАЈЕН: Не постоји важнија особа са којом можете да се састанете у Европи

Foto:

- Ne postoji važnija osoba sa kojom možete da se sastanete u Evropi. Za nas je bio veoma dobar, odličan sastanak. Razgovarali smo o svim bitnim pitanjima za Srbiju. Od regionalnih odnosa do plana rasta koji je predložila Ursula. Nastavićemo te razgovore u Skoplju uz prisustvo drugih evropskih zvaničnika i američkih.

On navodi da je razgovor bio prijatan i srdačan.

Na pitanje da li mu je Ursula fon der Lajen čestitala na izborima predsednik kaže:

- Ja neću da vam kažem, razmislite sami. Ja neću da takve stari koristim za unutrašnje potrebe, ja ovde predstavljam celu zemlju. Predstavljam i one koji vode prljavu kampalju protiv mene svakoga dana. Zar mislite da bi Ursula fon der Lajen došla i sela samnom i srdačno razgovarala da ne razmišlja o tome kako su se stvari odigravale i kako će se odigravati. Ne želim da zloupotrebljavam druge ljude u našim unutrašnjim borbama. Izbori su dovoljno pošteni i bili su najpošteniji u istoriji Srbije do sada. Bili su najčistiji, ponosan sam na tu pobedu - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (38)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024