NIKOLA STOJANOVIĆ O NAPADIMA ALEKSIĆA NA BILČIKA: Sada se „plaćeni agent“ odnosi na osobu koja zaista poštuje Kodeks ponašanja posmatrača

Novosti online

22. 01. 2024. u 15:45

NIKOLA Stojanović, savetnik presednice Vlade za spoljnu politiku, oglasio se objavom na Tviteru koju prenosimo u celosti.

НИКОЛА СТОЈАНОВИЋ О НАПАДИМА АЛЕКСИЋА НА БИЛЧИКА: Сада се „плаћени агент“ односи на особу која заиста поштује Кодекс понашања посматрача

Foto Tanjug

- Nosilac opozicione izborne liste Miroslav Aleksić etiketira Vladimira Bilčika, člana posmatračke misije Evropskog parlamenta i stalnog izvestioca EP za Srbiju, kao „lobistu i plaćenog agenta predsednika Srbije i vladajuće stranke“. Prilično neobičan zaokret za one koji su se, gotovo do juče, zaklinjali u objektivnost i neutralnost ove posmatračke misije.

- Možda se u opozicionom rečniku sada „plaćeni agent“ odnosi na osobu koja zaista poštuje Kodeks ponašanja posmatrača? Ili je 'lobista' jednostavno pojedinac koji se uzdržava od iznošenja neutemeljenih političkih izjava u medijima, kako pre, tako i posle konferencije za štampu Međunarodne posmatračke misije?

Foto: Tviter

- Da li možemo da očekujemo neke reakcije? Ako ne na sednici Odbora za evropske poslove Bundestaga ili na plenarnoj sednici EP-a, da li će barem Šider i njegove kolege stati u odbranu svog saborca i posmatrača na izborima protiv ovakve kampanje opozicije?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (18)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)