"VUČIĆ ZNA SVAKO SELO GDE SE GRADE PUTEVI": Urednik Nove hteo da ismeje Vučića, a zapravo ga ishvalio (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

24. 01. 2024. u 10:57

UREDNIK novina Nova Ranko Pivljanin hteo je da ismeje Vučićevo predstavljanje plana "Skok u budućnost - Srbija 2027", ali se brzo to ismejavanje pretvorilo u pohvalu koja govori da Vučić ne samo da zna svako mesto u našoj Srbiji, već i brine da svako selo dobije puteve.

ВУЧИЋ ЗНА СВАКО СЕЛО ГДЕ СЕ ГРАДЕ ПУТЕВИ: Уредник Нове хтео да исмеје Вучића, а заправо га исхвалио (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Detektor laži

- Opet je pre neko veče Vučić radio kampanju, u toj dvosatnoj baražnoj propagandnoj vatri, Siniša Mali je imao nešto malo vremena, a gro vremena je potrošio Vučić koji ZNA TOPONIME SELA DO KOJIH SE GRADE PUTEVI! - naveo je Pivljanin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (22)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!