BRNABIĆEVA O NASTAVKU PRLJAVE KAMPANJE: Stigla je naredba - iz svih oružja po porodici Vučić

Novosti online

25. 01. 2024. u 09:43

OČIGLEDNO da je stigla naredba - iz svih oružja po porodici Vučić, napisala je na društvenoj mreži Iks premijerka Srbije Ana Brnabić.

БРНАБИЋЕВА О НАСТАВКУ ПРЉАВЕ КАМПАЊЕ: Стигла је наредба - из свих оружја по породици Вучић

Foto: Tanjug

- Juče Šolakovi mediji iz regiona, danas iz Srbije, sutra - videćemo (koje sve medije i druge mehanizme će iskoristiti i koga će iz porodice besomučno targetirati). Taktika toliko jasna i providna da i najveći mrzitelji to uočavaju. To je, nažalost, ne čini ni manje opasnom, ni lakšom po porodicu Vučić. Oni, a pre svega Aleksandar, će, ponovo, morati kroz sve to da prođu, i sve to da prežive, i da nastave dalje, da nastave da se bore.

- I sve to, samo zato što ne mogu da ga pobede na izborima, u političkoj borbi. Rezultati koje su imali tokom svoje decenijske vlasti mere se stotinama hiljada izgubljenih radnih mesta, a ni danas ne nude ništa osim mržnje. Bez obzira na sve to, vlast žele po svaku cenu. Na kraju, postoji samo jedna stvar koja je važna: kada pričate sa ljudima, putujete po Srbiji, pa i regionu, jasno vam je koliko ljudi vole i cene i Aleksandra i sve ostale iz porodice Vučić i koliko su uz njih. To nikakav Šolak i nikakav Đilas, sa svim svojim novcem, ne mogu da promene - napisala je Brnabićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)