ĐILASOVO ZLO: Plaćenici u "Vremenu" na četiri strane linčuju Andreja Vučića (FOTO)

Novosti onlajn

25. 01. 2024. u 09:37

MAGAZIN "Vreme", po nalogu Dragana Đilasa, u svom najnovijem broju na četiri strane najstrašnije linčuje Andreja Vučića, brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ЂИЛАСОВО ЗЛО: Плаћеници у Времену на четири стране линчују Андреја Вучића (ФОТО)

Foto: Printscreen

Oni prenose strašne, ničim utemeljene laži koje su prethodno objavile podgoričke "Vijesti", a čiji je vlasnih Dragan Šolak. Tako pišu da je Andrej Vučić "dokaz" da su izbori u Srbiji "pokradeni". Kako - tako što je Andreju pre više od deset godina ukradena lična karta.

I još pišu da je predsednikov brat maltene šef mafije, da je nelegalnim poslovima stekao milijardu evra, da iz helikoptera po Srbiji lovi divljač (a čovek, kako se pouzdano zna, nikada u životu nije bio u lovu).

Nemaju, naravno, u ovom gebelsovskom tekstu nijedan dokaz za svoje strašne optužbe, a kao nekakav ‘argument’ navode transkript prisluškivanih razgovora dvojice crnogorskih mafijaša koji su na ‘Skaju’ komentarisali ono što su o porodici Vučić pisali Šolak-đilasovski mediji.

Ova naslovna strana ‘Vremena’ i ovaj pogromaški tekst samo su nastavak prljave, zločinačke kampanje čiji je cilj da se predsedniku Aleksandru Vučiću napadima na porodicu uništi život. Njihov jedini cilj, sada više nema nikakve sumnje, jeste ubistvo predsednika. Ovakva bestijalna kriminalizacija i dehumanizacija vodi upravo ka tome.

Foto: Printscreen

Za razumevanje čitave ove priče treba se podsetiti i činjenice da je Đilas veoma blizak sa glavnim urednikom crnogorskih ‘Vijesti’ Željkom Ivanovićem sa kojim je pre nekoliko godina, upravo u vreme kada je Šolak kupovao podgorički dnevni list, ispijao skupa vina po Beogradu (vidite slike).

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Takođe, važno je znati da je glavni urednik Šolakovih "Vijesti" Vukašin Obradović, bivši šef NUNS-a.

Informer je, podsetimo, juče objavio da je Dragan Đilas na sastanku sa svojim saradnicima rekao da mu je jedina politika - uništenje Vučića! On je čak najavio da će u narednom periodu u svojim medijima objaviti laž da predsednik ima "sakriveno", vanbračno dete.

Kakve su Đilasove namere govori i podatak da je svojim ljudima rekao i ime žene koju će lažno optužiti da tajno ima dete sa predsednikom.

Đilas je, takođe, na sastanku svoje koalicije rekao i da će Srbiji primenjivati metode Aljbina Kurtija i u parlamentu bacati suzavac.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)