"JOŠ JEDAN PRIMER UPOTREBE SILE" Milović: Priština šalje poruku da sve što je srpsko i ima veze sa Srbijom treba ukloniti

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

25. 01. 2024. u 19:56

UKLANjANjE bilborda sa počasnim građanima Zvečana je još jedan primer upotrebe sile i poruke kojj nam šalje Priština ,,da sve što je srpsko i ima veze sa Srbijom treba ukloniti", ističe za TV Most bivši gradonačlnik Zvečana i član Srpske liste, Dragiša Milović.

ЈОШ ЈЕДАН ПРИМЕР УПОТРЕБЕ СИЛЕ Миловић: Приштина шаље поруку да све што је српско и има везе са Србијом треба уклонити

Foto: D. Z.

- Svedoci smo da 25 godina ruše srpska groblja, pale crkve i manastire... smetaju im naše zastave, sada im smeta i zastava UNMIKA, pa su na red došli i bilbordi na kojima su počasni građani naše opštine - ističe Milović i dodaje da su na njima ljudi koji imaju  izuzetne zasluge za naš narod.

-  Poput akademika  Zorana Krivokapića, svetski poznatog hirurga, Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera, mnogih humanitarnih radnika, Milorada Arlova, predsednika Vučića, ministra Đurića - ističe Milović i dodaje da se sve odvija pred očima predstavnika međunarodne zajednice.

- Sve se to odigrava pred licem predstavnika međunarodne zajednice, koji su ovde da donesu mir, ali ovim potezima ne vidim da dolazi do deeskalicije, već naprotiv zaoštravanja sitacije - ističe Milović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo