ZAMISLITE KOLIKA JE TO MRŽNJA: Vučić - Svečlji nije dovoljno što je ostalo malo Srba u Prištini, pa je rešio da i ove preostale maltretira

Novosti online

05. 02. 2024. u 22:44

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji Ćirilica na TV Hepi govorio je i o nedavnom upadu Kurtijevih policajaca u ambulantu u Prištini.

ЗАМИСЛИТЕ КОЛИКА ЈЕ ТО МРЖЊА: Вучић - Свечљи није довољно што је остало мало Срба у Приштини, па је решио да и ове преостале малтретира

Foto: Printskrin TV Happy

Postoji neka mala ambulantna u Prištini u kojoj su radile dve žene iz Gračanice, a koja je naslonjena na MUP. Svečlja se setio da ima Srba u njihovoj blizini, otišao, pohapsio ih i pričao sa njima i sad treba lekarka da plati 3.000 evra. On ih je lično ispitivao. Zamislite kolika je to mržnja prema Srbima. Ti što kukuriču da su jaki, jer su uz njih SAD; Nemačka, Britanija, Italija.. Vi stane i kažete da stvarno si jak, strašno jak. Zato ja kažem bavimo se mirom, da razvijamo zemlju, dočekaćemo bolje okolnosti u svetu - kaže Vučić.

Predsednik kaže da je u par navrata Kurtiju rekao da mu je on predsednik i dodaje da o demokratiji o tzv. Kosovu samo fon Kramon i ostali lobisti.

- Najveća je demokratija kad držite Arsića 11 meseci u pritvoru. Drugo ime Prištine je demokratija. Cirkus.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (70)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)