SRPSKA LISTA UPOZORAVA GRAĐANE KOSOVSKE MITROVICE: Ne nasedajte na letke tzv. „Narodne odbrane“

D. Z.

13. 02. 2024. u 15:07

SRPSKA lista saopštila je da su se sinoć na ulicama Kosovske Mitrovice pojavili leci koje potpisuje izvesna „Narodna odbrana“ a u kojima se poziva na „otpor Kurtijevoj policiji“. Iz ove liste tim povodom upozorili su građane da ne nasedaju na ovakve zlonamerne provokacije.

СРПСКА ЛИСТА УПОЗОРАВА ГРАЂАНЕ КОСОВСКЕ МИТРОВИЦЕ: Не наседајте на летке тзв. „Народне одбране“

Foto: Novosti

- Povodom letaka nekakve „Narodne odbrane“ koji su se pojavili na ulicama Kosovske Mitrovice, u kojima se poziva na „otpor Kurtijevoj policiji“, Srpska lista poziva građane da ne nasedaju na ovakve provokacije i podmetačine. Molimo naše sugrađane da ostanu mirni, jer su ovakve akcije, ko god ih sprovodio, usmerene protiv mira i čine se sa zlom namerom u cilju dalje destabilizacije, kako bi se Srbi okrivili za eventualne nove incidente - navodi se u saopštenju Srpske liste i dodaje da nekome očigledno, namera da predstavi Srbe kao nasilne i sa sebe skrene pritisak koji ima zbog ugnjetavanja Srba.

- Srpski narod sa Kosova i Metohije će mirnim metodama nastaviti da se bori za zaštitu svojih prava i interesa na ovim prostorima - dodaje se u saopštenju Srpske liste.

Inače, prethodnih dana su se na ulicama i fasadama zgrada u Kosovskoj Mitrovici pojavili grafiti „Kad se vojska na Kosovo vrati“ i „Severna brigada živi“, a zbog kojih je tzv. kosovska policija pokrenula istragu.

 

BONUS VIDEO:

USTALI PROTIV KURTIJEVOG TERORA: Veliki skup Srba u Kosovskoj Mitrovici

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (42)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!