BRNABIĆ O NOVIM UVREDAMA SRĐANA MILOJEVIĆA: Vučića narod voli, istina ga brani a istorija će ga čuvati

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

13. 02. 2024. u 20:58

PREDSEDNICA Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da opozicija koja preti predsedniku Vučiću boli istina da to je da ga narod voli, istina ga brani a istorija će ga čuvati.

БРНАБИЋ О НОВИМ УВРЕДАМА СРЂАНА МИЛОЈЕВИЋА: Вучића народ воли, истина га брани а историја ће га чувати

FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ

Ona je za televiziju Pink, povodom najnovijih uvreda Srđana Milivojevića na račun predsednika istakla da čim on i njegove kolege imaju da kažu nesro loše o nekome, ne radi niti misli dobro za Srbiju.

- Na ovu Milivojevićevu izjavu mogla bih da reagujem posprdno, mogla bih da kažem da je on po sebi sprdnja i da je, samim tim, ova njegova izjava, kao i sve ostale njegove izjave, sramotna, ali irelevantna. Mogla bih da kažem da je on davnih dana pokazao da je neuračunljiv i labilan. Ipak, iako sve to stoji, nije ovo ni smešno ni nevažno. Setite se da je reč o jednom od lidera opozicije (a što govori sve o toj i takvoj opoziciji), o čoveku koji je organizovao proteste "protiv nasilja" pozivajući istovremeno na ubistvo starijeg sina i brata predsednika Vučića. Setite se da oni sebi pripisuju da su normalna i pristojna Srbija. Setite se da je ovo već drugi put u poslednja tri dana da takva opozicija preti i poziva na ubistvo predsednika Vučića - prvo je to uradio Đilas, a sada ponavlja Milivojević. Istina je, kao i uvek, jasna i jednostavna - Vučića narod voli, istina ga brani, a istorija će ga čuvati, a onaj o kome Đilas i Milivojević imaju nešto lepo da kažu niti misli, a još manje radi, dobro za Srbiju i naš narod. Tako da - samo napred predsedniče! - navela je premijerka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (26)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku