ŠOLAKOVI MEDIJI TVRDE DA JE NEVIN: Pogledajte kako student prava motkama napada policajce (VIDEO)

Novosti online

14. 02. 2024. u 10:38

DIMITRIJE Radovanović je odličan student prava koga je diktatorski režim Aleksandra Vučića potpuno nevinog uhapsio i držao u pritvoru.

ШОЛАКОВИ МЕДИЈИ ТВРДЕ ДА ЈЕ НЕВИН: Погледајте како студент права моткама напада полицајце (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

To piše u svim Šolakovim, đilasovskim hejterskim medijima. Evo već mesec i po dana kako na N1, Nova S, u Danasu, NIN-u, Nedeljniku objavljuju srceparajuće priče o nevinom studentu koji strada na pravdi Boga…

Slikali su ga kako kaznu kućnog pritvora služi u studentskom domu, ‘jer drugi dom u Beogradu nema’, pisali kako siroma’ ne može mi do studentske menze, nego mu kolege donose hranu u sobu… Citirili su, intervjuisali su Dimitrija, on se kleo da nikada nikoga napao nije, da mu tako nešto nikada ne bi palo na pamet jer je student prava i jer, kako je rekao - ‘ima zrno mozga u glavi’, plačnim glasom se hvalio i da je iz kućnog pritvora položio jedan ispit, devetku je, tvrdi, dobio… Sjajna priča, jelte, koja dokazuje da je Vučićeva vlast zločinački režim koji uništava živote i našoj deci, najboljim, uzornim studentima.

Foto: Printskrin

E, ali onda se pojavio snimak. Evo ga, izvol’te pogledajte. Taj ‘dobar dečko, uzorni student’ Dimitrije Radovanović je 24. decembra prošle godine ispred Skupštine grada Beograda motkama napadao policajce!?! Jasno se vidi kako on lično motku baca na policajce, nečije sinove, braću, očeve. Očigledno je sa snimka i da student Dimitrije oduševljeno podržava huligane koji oko njega takođe krvnički napadaju policajce.

I? Šta ćemo sad? Šta ćemo sad kada su uhvaćeni u još jednoj strašnoj laži? Hoće li se student izviniti javnosti zbog svojih laži, hoće li odgovarati đilasovski mediji koji su bez provere pronosili njegove laži?! Pa, neće. Ćutaće. Ovu laž zatrpaće novim lažima.

A, valja reći i to da je primer ‘nevino stradalog studenta’ Dimitrija Radovanovića bio jedan od argumenata u Strazburu gde su žuti ološi prošle nedelje izglasali antisrpsku rezoluciju Evropskog parlamenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (40)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)