UPRKOS TOME ŠTO NAM NISU NAKLONJENI, SRBIJA NEMA SANKCIJE Vučić: Mi smo postavili ciljeve, imamo ozbiljan plan za 2027.

Милица Шкорић
Milica Škorić

18. 02. 2024. u 10:14

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić govorio je na TV Prva o ekonomiji i planovima za 2027. godinu.

УПРКОС ТОМЕ ШТО НАМ НИСУ НАКЛОЊЕНИ, СРБИЈА НЕМА САНКЦИЈЕ Вучић: Ми смо поставили циљеве, имамо озбиљан план за 2027.

Foto: TV Prva/Printskrin

- Mi smo postavili ciljeve. Kada smo izašli sa programom do 2027, to je toliko ozbiljan plan, ne sme nijednog dana da bude zaboravljen. O tom programu moramo da razmišljamo stalno i vredno da radimo na njemu. Samo ću tri tačke da pomenem. Ekomonija - moramo da privlačimo strane investitore, ali i domaće, moramo da povećamo plate i penzije... Sve to morate da radite i izgradite sve o čemu pričamo. Morate da obezbediti sigurnost, stabilnost i mir. Ajde da analiziramo rezultate. Vučić je tiranin, ovakav, onakav... Ima li Srbija bilo kakve sankcije? Dakle, Srbija je uprkos tome što joj mnogo toga nije naklonjena, nema sankcije. A nije priznala Kosovo i nije uvela sankcije Rusiji - rekao je predsednik i dodao:

- Da smo uveli sankcije Rusiji bio bih osvajač brojnih nagrada, a uz priznanje Kosova i Nobelove nagrade. Na nivou od tri godine mi smo 62% ukupnih investicija Zapadnog Balkana. U jednom danu EU je izgubila 10% popularnosti... Što ste to radili? Slušajući one koji su manjina i ne vole svoju zemlju. I onda sam za to kriv ja. Ne, to ste vi uradili. Ja ću da se borim da vam podignem popularnost. Zato je Srbija važna, zato se sa Srbijom razgovara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!