LAŽI OPOZICIJE O KRAĐI IZBORA RUŠE SE KAO KULE OD KARATA: NJihov cilj je destabilizacija Srbije i rušenje Aleksandra Vučića (VIDEO)

Novosti online

27. 02. 2024. u 13:49 >> 14:15

LAŽI opozicije o navodnoj krađi na izborima, koji su održani 17. decembra 2023. godine, ruše se kao kule od karata, a u Strazburu su na kraju priznali o čemu se zapravo sve vreme radi - da nije reč o fantomskim biračima već o pokušaju rušenja Aleksandra Vučića.

ЛАЖИ ОПОЗИЦИЈЕ О КРАЂИ ИЗБОРА РУШЕ СЕ КАО КУЛЕ ОД КАРАТА: Њихов циљ је дестабилизација Србије и рушење Александра Вучића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Krađe na izborima nije ni bilo, a jedini cilj je destabilizacija Srbije.

Predstavnici opozicije najpre su govorili da je birački spisak netransparentan, nedostupan i tražili su uvid.

Predstavnici Crte su potpisali da su verifikovali birački spisak, a sada se na njega žale.

Međutim, birački spisak je od 2021. godine dostupan svima, zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije, i svako može da ga proveri.

Birački spisak se inače ažurira na svaka tri meseca.

Sledeća laž koju je opozicija plasirala odnosi se na "biračko mesto" u Beogradskoj areni, što je demantovao RIK.

Takođe, tvrdnju da je 40.000 ljudi dovedeno u Beograd da glasa demantovali su analitičari na TV Nova, a pre toga i Dobrica Veselinović.

Bilo je priče i o "mrtvim glasačima", prvo da mrtvi nisu brisani iz biračkog spiska da bi glasali, a zatim i da su mrtvi brisani iz biračkog spiska i da su upisivani "fantomski birači". To se takođe pokazalo kao netačno.

Opozicija je fantomskim biračima nazivala čak i ljude koji stvarno žive na tim mestima i na adresama, koje su navodno smatrali sumnjivim, nekoliko decenija.

Kada su u pitanju posmatrači, na izborima u Beogradu je bilo 2.367 domaćih i 446 stranih posmatrača.

Glasanje na 93 odsto biračkih mesta ocenjeno je pozitivno, a na samom početku preliminarnog izveštaja ODIHR konstatovano je da su izbori u Srbiji uglavnom protekli glatko i bez većih problema i teškoća.

O tome svedoči i činjenica da je na izborima održanim 17. decembra prošle godine podneto 166 prigovora i 53 žalbe, što je znatno manje nego u prethodnim izbornim ciklusima.

BONUS VIDEO: Žele da dovedu svoje favorite na vlast i proglase Srbe za genocidan narod

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima