ĐURIĆ: Padavičar Aleksić se samo u krađu i malverzacije razume

Novosti online

27. 02. 2024. u 18:18

NEVENA Đurić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, odgovorila je na navode Miroslava Aleksića.

ЂУРИЋ: Падавичар Алексић се само у крађу и малверзације разуме

Foto: SNS

Ako već, padavičar i avgustovac, Miroslav Aleksić govori o "farsi" - to je tačno ono kako se predstavljao građanima Trstenika, dok se lično masno bogatio, oštetio budžet opštine sa suprugom i tastom za 55 miliona dinara, a pritom je, on sa svojim pajtosima "obesmislio" sve ljudsko i moralno i sve sveo na pokvarenost, lopovluk i bahatost.

Kad govori o tome kako je izborni proces u Srbiji "obesmišljen" i "farsa" kao da zaboravlja ključnu činjenicu - na decembarskim izborima je izborna lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" osvojila dvostruko više glasova u odnosu na listu čiji je on deo. Voljom građana Srbije!

A o tome koliko je omiljen i kakvo mišljenje imaju građani Srbije o secikesi iz Trstenika najbolje svedoči podatak da je izgubio čak i u svom rodnom mestu!

To je svakom razumnom i trezvenom čoveku jasan znak - da je omražen među svojim komšijama, da čak ni oni ne mogu očima da ga vide!

Takvi kao Aleksić su sami sebi oduvek i jedino bili važni: prvi se, brže bolje, u Narodnoj Skupštini upisao za isplatu putnih troškova, a govori o nekakvoj "krađi izbora". Kada je njegov džep u pitanju ta izmišljena "krađa" o kojoj govori je i za njega samog - sporedna stvar!

Šta reći o čoveku koji sopstvenu državu na sva usta pljuje gde god se pojavi, a onda od te iste države uzima, a da ne trepne, traktor! I uz to, silne novce: iz opštine u čijem je interesu trebao da radi, od svojih komšija, prijatelja i saboraca.

Da je tupson imao slabu ocenu iz matematike, da je išao na popravni svi znamo, ali imajući u vidu kakve sve nebuloze i gluposti lupeta, čini se da ga čak ni životno iskustvo nije ničemu naučilo. Taj se samo u krađu i malverzacije razume. Zato danas ima, kod našeg naroda, mesto rezervisano za najveće štetočine. Da služi za primer kako ne treba!

BONUS VIDEO - RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić