KAŽNJENI ALBANCI: Tzv. Kosovska policija novčano sankcionisala napadače koji su pretili grupi srpskih dečaka u Lapljem selu

D. Z.

29. 02. 2024. u 20:15

Tzv. kosovska policija u Gračanici izrekla je novčane kazne dvojici Albanaca koji su nedavno u Lapljem selu napali grupu srpskih dečaka i terali da uzvikuju "Kosovo Republika, Tači predsednik" i da vređaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

КАЖЊЕНИ АЛБАНЦИ: Тзв. Косовска полиција новчано санкционисала нападаче који су претили групи српских дечака у Лапљем селу

foto D.Z.

Naime, policija je identigikovala dvojicu Albanaca iz Janjeva nadomak Lipljana i saslušala ih u policijskoj stanici u Gračanici, a potom im izrekla novčane kazne za remećenje javnog reda i mira.

Albanci su, kako su preneli elektronski mediji na Kosovu i Metohij,i negirali da su pretili nožem srpskim mladićima i navodno rekli da nisu želeli da ih ugroze.

Inače, dva Albanca koje je policija indentifikovala, presreli su pre nekoliko dana grupu srpskih dečaka u Lapljem selu. Uz psovke i pretnje nožem tražili su od dece da kažu kako je „Hašim Tači njihov predsednik“, a predsednika Srbije nazivali su pogrdnim imenima snimajući sve to mobilnim telefonom.

Dečaci su odbili da kažu ono što su Albanci zahtevali od njih uz pretnje i uspeli da se sakriju iza obližnje srpske prodavnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)