"RADIJE BIH UMRO..." Snažna poruka predsednika Vučića - Suviše volim svoju zemlju da bih im bio potrčko

Novosti online

02. 03. 2024. u 11:07

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je tokom svog obraćanja medijima još jednom jasno iskazao svoj stav - borba za državu i svoj narod je njegov jedini put.

РАДИЈЕ БИХ УМРО... Снажна порука председника Вучића - Сувише волим своју земљу да бих им био потрчко

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

- Jedan velikan mi je tri puta ponovio, a što ti njih ne pustiš u Beograd, kako je to kod Orbana i Erdogana. Rekao sam mu, vidiš, moji snovi su različiti od tvojih, moji snovi se tiču budućnosti moje zemlje, ono što treba da uradimo do 2027. godine, tiču se razultata, a ne toga koliko ću biti na vlasti. Bolje mi je da izgubim vlast, ali je nikada ne bih predao da bih sebe čuvao. Radije bih umro na bilo koji način nego što bih prihvatio to što si mi rekao. Suviše volim svoju zemlju da bih im bio potrčko. Boriću se i daću sve od sebe, više nego ikada da se suprotstavim onima koji bi da sruše Srbiju i Beograd, a na ucene neću nikada pristati. Razumem što je potrebno od mene praviti demona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (50)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!