TERZIĆ: Izbori u Beogradu biće referendumski

Novosti online

04. 03. 2024. u 13:29

IZGUBILI su Borislav Stefanović i Dragan Đilas izbore u decembru ubedljivo i čisto, ali sa tim porazom i izbornim debaklom nisu u stanju ni dan-danas da se suoče i priznaju ga, izjavio je Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

ТЕРЗИЋ: Избори у Београду биће референдумски

Foto: Printskrin/sns_srbija

- Shodno tome putujući Đilasov cirkus na čelu sa Borislavom kao miljenikom srbofobnih ambasada, još iz perioda kada ih je ponizno 2008. godine molio da odlože jednostrano samoproglašenje nezavisnosti lažne države, kako bi svom gazdi Đilasu obezbedili još četiri godine pljačke, puzeći i ovog puta taj cirkus traži nove sankcije i mere protiv Srbije. Ne sumnjam da je od briselskih birokrata i Kurtijevih lobista poput Šidera, Šenaha i Viole dobio uverenja da će, kada ponovo izgube izbore u Beogradu, uslediti još snažniji udari antisrba iz EU na našu zemlju i Vučića, jer nećemo da kleknemo pred njima i uradimo sve ono šta im je Borislav Stefanović obećao, ako ga stranci ponovo bez političke volje građana dovedu na vlast, a što podrazumeva priznanje nezavisnosti Kosova, uvođenje sankcija Rusiji i donošenje odluke da su Srbi genocidan narod - dodaje Terzić.

- Iste zadatke im je davao i nedavno uhapšeni belosvetski hohštapler i lopuža finansirana od strane albanske mafije Bob Menendez pred kojim su i Borko i Marinika i Đilas ponosno stajali, olajavajući Srbiju i kriminalizujući srpski narod sa KiM. Iste zadatke im je davao Legija pred obojenu revoluciju 5. oktobra 2000. godine i stranci koji su im punili jakne kešom u Budimpešti za pripremu uličnih revolucija i nasilan dolazak na vlast u Srbiji. Jednom im je uspelo i nikada više, jer Srbija koja je uz Aleksandra Vučića to ne da! I sada sramno ponovo Borko Stefanović priželjkuje dolazak političkih komesara iz EU koji bi sprovodili istrage, suspendovali naše zakone i primorali Srbiju da se odrekne sebe i svoje suverene i nezavisne politike. Očigledno je da je petokolonašku opoziciju uhvatila panika čim traže odlaganje izbora. Uostalom ukoliko su toliko sigurni u sebe, šta ih sprečava da kao prvog na listi stave tajkunčinu Dragana Đilasa, a odmah iza njega Borka Stefanovića. Biće da ih je ipak strah od naroda koji zna koliko je štete Borko jezivim sporazumima iz 2011. godine napravio našoj državi i narodu na KiM, ali i koliko je narodnih para pokrao Dragan Đilas dok je muntao sekundama preko RTS-a, o čijem trošku Borko Stefanović ide na koncerte u Beč, ne bi li nahranio ego lažne drugosrbijanske elite kojoj pripada - navodi Terzić.

- Naredni izbori u Beogradu biće referendumski i na njima će se birati između onih koji vole Srbiji i koji su uz Aleksandra Vučića i između onih koji Srbiju žele da vrate u prošlost kada su od nje Borko, Đilas i njima slični napravili satelit u službi stranaca, ali i najsiromašniju državu u Evropi. Zato je važno da ih pobedimo ubedljivije nego ikada i pošaljemo na margine srpske političke scene, gde je mesto i Borku i njegovom šefu Đilasu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (41)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024